آیا با انواع هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد آشنایی دارید؟ آیا میدانید این هزینهها شامل چه مواردی هستند؟ ما در این مقاله از تیم یسنا وکیل دادگستری در مشهد، شما را با تمامی مواردی که شامل پروسه امر طلاق بوده و همچنین هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد آشنا خواهیم کرد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد
فرآیند طلاق و هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد و همچنین در ایران یک پروسه طولانی و گاهی هم آزار دهنده برای طرفینی است که آن را به عنوان تصمیم نهایی برای جدایی از زندگی مشترک در انتخاب کردهاند. یکی از عباراتی که در این خصوص زیاد به گوش میخورد طلاق توافقی است.
برای قدم گذاشتن در مسیر طلاق از نوع توافقی، اولین اقدام ثبت دادخواست نیز میباشد. بعد از این مرحله دادگاه مصالحه برای رسیدگی به این درخواست مشخص خواهد شد. بعد از تعیین دادگاه و شعبه، تاریخ و ساعت جلسه دادرسی این اطلاعات به هر دو طرفین به صورت پیامکی یا نامه ارسال خواهد شد.
در خصوص هزینههای مربوط به طلاق، دادخواستها و خواستههای آن از جهت هزینه دادرسی به دو بخش مالی و غیرمالی تقسیم میشود، که طلاق توافقی نیز یک خواسته غیرمالی به شمار میرود. در حال حاضر هزینه طلاق توافقی و ثبت آن در دفتر خدمات الکترونیک به طور کل حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان تخمین زده خواهد شد.
به گفته وکیل خانواده در مشهد، هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد، شامل موارد زیر خواهد بود:
- انجام مشاوره طلاق
- ثبت دادخواست طلاق در مشهد از طریق دفاتر خدمات قضایی
- ثبت طلاق در محضر
لازم به ذکر است که در مورد هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد، پرداخت تمام هزینههای دادرسی برعهده موکل خواهد بود.
هزینه وکیل طلاق غیابی
امروزه هزینه انجام هر نوع اقدامی از جمله نکاح و طلاق و… یکی از دغدغههای متقاضیان محسوب میشود، که هزینه طلاق غیابی هم از این قضیه مستثنی نخواهد بود. در صورتی که حکم دادگاه خانواده در دعوای طلاق به صورت غیابی صادر شود، این طلاق را در اصطلاح طلاق غیابی مینامند.
در ادامه به صورت کامل به بحث هزینههای مربوط به وکیل طلاق در مشهد، در خصوص طلاق غیابی خواهیم پرداخت.
- یکی از موارد مهم هزینه در طلاق غیابی، هزینه مربوط به دادرسی دادگاه در خصوص طلاق غیابی میباشد و با توجه به اینکه دعوای طلاق یک نوع دعوای غیر مالی است، همان موقع که یکی از زوجین تصمیم میگیرند دعوای طلاق را مطرح کنند، باید هزینه دادرسی طلاق غیابی (ثبت دادخواست طلاق و پرداخت هزینه رسیدگی به آن توسط دادگاه) را که مبلغی در حدود 200 هزار تومان است را پرداخت نمایند.
- یکی دیگر از موارد هزینه در طلاق غیابی، مربوط به انجام مراحل مشاوره در طلاق و یا انجام مراحل داوری در طلاق نیز خواهد بود. در مورد مقدار هزینه مشاوره در طلاق و یا داوری در طلاق باید گفت که در حال حاضر میزان هزینه مشاوره در طلاق برای هر یک از زوجین حدود 52 هزار تومان بوده و معمولا نیاز است در حدود پنج جلسه مشاوره طلاق انجام شود که با این حساب، جمع کل هزینه مشاوره مبلغی در حدود 520 هزار تومان نیز خواهد بود. هزینه داوری در طلاق نیز چیزی حدود 100 هزار تومان میباشد .
- علاوه بر این هزینهها ، چنانچه وکیلی برای طلاق غیابی معین شده باشد، نیاز است که حق الوکاله وکیل نیز پرداخت شود، که این حق الوکاله با توجه به تعرفه، ممکن است مبلغی در حدود دو تا پنج میلیون تومان باشد که در این صورت، برخی وکلا هزینه دادرسی در دعوای طلاق و یا هزینههای مربوط به ثبت طلاق را خودشان پرداخت خواهند نمود.
- زمانی که دادگاه حکم طلاق غیابی را صادر کرد، خواهان باید به یکی از دفاتر ثبت ازدواج و طلاق مراجعه کرده و اقدام به ثبت طلاق غیابی در شناسنامه کند، که این مرحله هم نیز نیازمند پرداخت هزینه خواهد بود. هزینه ثبت طلاق غیابی در شناسنامه نیز مبلغی حدود 400 هزار تومان خواهد بود.