آیا با انواع تابعیت ایران و روشهای دریافت اقامتدر این کشور آشنا هستید؟ آیا با وظایف وکیل تابعیت در مشهد آشنا هستید؟ ما در این مقاله از تیم یسنا وکیل در مشهد، شما را با انواع تابعیت، شرایط دریافت اقامت و همچنین وظایف وکیل تابعیت در مشهد آشنا خواهیم کرد. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
وکیل تابعیت در مشهد
تابعیت در واقع به معنای وجود وجود یک رابطه سیاسی و حقوقی است که به موجب آن، تعلق فرد را به کشور و دولتی تایید میکند.
با توجه به ماده ۴۵ قانون ثبت احوال، وقتی در تابعیت فردی که دارای سند سجلی و شناسنامه میباشد شک و شبهه وجود داشته باشد، موضوع از سوی ثبت احوال به شورای تامین شهرستان اعلام خواهد شد که در صورت رد تابعیت، هیئت حل اختلاف ثبت احوال محل صدور سند سجلی، رای به ابطال سند سجلی و شناسنامه فرد مشکوک التابعه صادر خواهد کرد.
این رای در محاکم حقوقی دادگستری محل اقامت خواهان قابل اعتراض خواهد بود، که اشخاص حقیقی یا وکیل دادگستری اخذ تابعیت، به طرفیت ادارات ثبت احوال با تقدیم دادخواست به عنوان دعوای غیر مالی به خواسته اعتراض به رای هیئت حل اختلاف ثبت احوال نسبت به ابطال سند سجلی و شناسنامه ناشی از تصمیم رد تابعیت اقدام خواهد کرد.
ملاک تابعیت در کشور ایران به چند روش امکان پذیر است، که عبارتند از:
- به وسیله اجرای سیستم خون و خاک
- از طریق ازدواج
- از طریق تحصیل
بر اساس ماده 976 قانون مدنی، تمامی افراد ساکن در کشور ایران، تبعه ایران محسوب خواهند شد به جز افرادی که تابعیت خارجی آنها مشخص و مسلم است، و یا مدارک دال بر تابعیت آنها مورد تایید دولت ایران نباشد.
به گفته وکیل تابعیت در مشهد، افرادی که از پدر ایرانی متولد شدهاند، ایرانی محسوب میشوند.
انواع تابعیت
تابعیت به دو صورت تابعیت ذاتی و تابعیت اکتسابی میباشد.
-
تابعیت ذاتی
این نوع تابعیت از طریق سیستم خاک و خون ممکن میشود. به این صورت که پدر وی ایرانی بوده و یا اینکه در خاک ایران متولد شده باشد، حتی اگر مادر ایرانی نباشد.
-
تابعیت اکتسابی
این نوع تابعیت به وسیله ازدواج با یک فرد ایرانی و یا پذیرش امکان پذیر است.
اقامت ایران از طریق وکیل تابعیت در مشهد
- اقامت کشور ایران از طریق سرمایه گذاری
- اقامت کشور ایران از طریق ثبت شرکت و گرفتن شریک تجاری
- گرفتن اقامت کشور ایران از طریق ثبت شعبه خارجی
- گرفتن اقامت ایران از طریق ازدواج
- گرفتن اقامت ایران از طریق ویزای کار
لازم به ذکر است که مقررات فعلی اقامت در ایران به شدت سخت میباشد، اما هیئت دولت به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی، در جهت تشویق سرمایه گذاری و جذب منابع مالی (ارزی) خارجی، آئین نامه اعطای مجوز اقامت پنج ساله به اتباع خارجی را به تصویب رساند، که این آئین نامه در واقع برای تسهیل این مقررات وضع شده است. یکی از مزایای مصوبه این است که امکان سرمایه گذاری در حوزه املاک نیز به رسمیت شناخته شده است.